Sport

2014.09.20. 11:12

Második hely és büntetés

Kiválóan indult az Adrenalin Energiaital Kupa Josef Machacek számára: a második helyre hozta be a Klement Mosquitót a 6 kilométeres prológon.

Kiválóan indult az Adrenalin Energiaital Kupa Josef Machacek számára: a második helyre hozta be a Klement Mosquitót a 6 kilométeres prológon. Sajnos azonban később egy kisebb műszaki probléma, illetve az ebből adódó késés miatt 1 óra 21 perc büntetést kapott, amivel a mezőny végére esett vissza.

„Az első körben nyugodtan mentem, a másodikban kicsit jobban ráléptem a gázra, és végig igyekeztem nagyon figyelni az itinerre, ezért nekem nem volt gondom azzal a kanyarral, ami a mezőny nagy részét megtréfálta. Sajnos a promóciós prológ rajtjában valamiért lefulladt a kocsi, ott késtem, amiért büntetés járt. De ez benne van ebben a sportban” – értékelt a cseh klasszis.

A cseh pilótára és riválisaira szombaton öt, vasárnap négy szelektív szakasz vár még Nagykálló környékén, az Adrenalin Energiaital Kupa vasárnap délután ünnepélyes díjkiosztóval ér véget.

Forrás: tereprali.com

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!