Sport

2014.09.18. 14:24

Megnyerő külső, de a sportteljesítmény az első

A Szpari futballistája, Lázár Bence és a teniszező Fucsovics Márton a legdögösebbnek tartott magyar sportolók között.

A Szpari futballistája, Lázár Bence és a teniszező Fucsovics Márton a legdögösebbnek tartott magyar sportolók között.

Az öt legdögösebb magyar sportoló közül kettő nyíregyházi kötődésű. A Cosmopolitan magazin a kajakos Kucsera Gábor, a vízilabdázó Szivós Márton és a labdarúgó Balogh Balázs (Újpest) mellé a szintén újpesti, de jelenlegi a Nyíregyháza Spartacusban futballozó Lázár Bencét és a teniszező Fucsovics Mártont is beválasztotta ebbe a körbe.

– Természetesen örülök a hírnek, főként hogy lányok szavaztak így, ám én futballista vagyok, ez a munkám, ezt imádom, számomra ez a fontos - reagált elsőként a hírre Lázár Bence, a Nyíregyháza Spartacus 23 esztendős támadója. - Ezzel együtt valamiben az élmezőnyben zárni mindig pozitív, jóleső érzés. Úgy vélem ebben elsősorban a genetika játszik főszerepet, hiszen miként azt szüleim ismerősei gyakorta mondogatják: a jóképű édesapám a legjobb pasi, gyönyörű édesanyám pedig a legszebb lány volt a középiskolában, így volt kiktől örökölnöm ilyen géneket.

Fucsovics Márton is ad a külsejére, de a lényeg, hogy a világranglistán is egyre feljebb kúszik. Örömmel kommentálta a Cosmopolitan magazin szavazásának eredményét is.

– Örülök, hogy ilyen elismerésben részesültem, mert jó visszajelzés arra, hogy nemcsak a pályán, hanem azon kívül is szimpatikusnak tűnök – mondta a szlovákiai Nagyszombaton tartózkodó, 22 éves nyíregyházi teniszező. – Mindennapos edzéseim vagy versenyeim vannak, a konditermet is gyakra igénybe veszem, ezek által nemcsak a tenisztudásomat fejlesztem, hanem a testemet, az izmaimat is. Ha úgy tetszik, teszek érte, hogy jól is nézzek ki, de az első a tenisz, a többi az jön magától.

- Mán László, Bodnár Tibor -

Részletesebben a Kelet-Magyarország 2014. szeptember 19-i számában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!