Sport

2014.09.27. 19:13

Mindenki megőrizte a veretlenségét

Labdarúgó NB III Keleti csoport, 7. forduló: Közelebb járt a Kisvárda a győzelemhez Cigándon, mint házigazdája, de a hosszabbításban a kapufán csattant a brazil lövése.

Labdarúgó NB III Keleti csoport, 7. forduló: Közelebb járt a Kisvárda a győzelemhez Cigándon, mint házigazdája, de a hosszabbításban a kapufán csattant a brazil lövése.

Cigánd SE–Kisvárda Master Good 0–0

Cigánd, 800 néző, v.: Gyarmati.

Cigánd: Sánta T. – Fekete T., Sipos T., Tempfli, Varga K., Ur, Baksa Z., Varga M. (Szabó R., 69.), Katona Gy. (Hadházi, 92.), Roszel, Fekete G. (Varga Z., 79.). Edző: Fogarasi Zoltán.

Kisvárda: Vasas G. – Mboussi, Hegedűs T., Molnár R., Kardos N., Milovac (Bouard, a szünetben), Fodor A., Kornutjak, Erős G. (Brankovics, 61.), Nagy R. (Minczér, 79.), Módis D. Szakmai igazgató: Révész Attila.

Színvonalas csatát vívott egymással a két csapat, amelyek a biztonságot tartották szem előtt. Az első félidőben mindenképp, ekkor alig-alig forogtak veszélyben a kapuk. A kisvárdaiak játéka vált bátrabbá azzal, hogy a szünetben beállt Myke Bouard Ramos, és a brazil csatár lövése után Sipos Tamás a gólvonalról mentett a mérkőzés hajrájában.

Cigándi részről Tempfli Imre szerezhetett volna gólt, de szöglet után leadott hatméteres lövését Vasas Gergő védte bravúrral. Az ötperces hosszabbításban csaknem megszületett a listavezető győztes találata, ám Bouard 15 méterről a kapufát találta el. Nem is Cigánd–Kisvárda lenne az a meccs, amelyen ne alakulna ki kisebb csetepaté, ez a lefújás előtt meg is történt, de még idejében lecsillapodtak a kedélyek. A döntetlennel mindkét csapat megőrizte veretlenségét, a várdaiak viszont már nem százszázalékosak.

Fogarasi Zoltán: – Büszke vagyok csapatomra, hiszen nagyon sokan lesajnáltak bennünket a mérkőzés előtt, szinte már-már esélyt sem adtak a pontszerzésre. Ezúttal is bizonyítottuk, hogy a bajnoki címet még felesleges lenne előre odaadni a Kisvárdának, ugyanis a bajnokságnak nem tenne jót, ha az nyolc hét után eldőlne. Ezzel a meccsel kívánunk üzenni a keleti régió minden NB III-as csapatának, hogy ne adják fel előre a küzdelmet a Várda ellen, hanem készüljenek tudatosan belőlük, mert az sikerre vezethet. A második félidei játékunk alapján megnyerhettük volna a mérkőzést, ennek ellenére nem vagyok elégedetlen, és annak különösen örülök, hogy éppen egy éve még mindig veretlenek vagyunk hazai pályán.

Kocsis János, kisvárdai vezetőedző: – Ellenfelünk teljesítőképessége maximumát nyújtotta, mi pedig magunkon viseltük a hétközi kupamérkőzés fáradalmait. Ennek ellenére megvoltak a lehetőségeink a három pont eldöntésére, de sajnos nem tudtunk élni velük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!