Sport

2014.09.01. 11:34

Tehettek volna az ellenkezőjéért

Ha a kapu előtt határozottabbak a bátoriak, már a Putnok és a Cigánd sem lenne százszázalékos.

Ha a kapu előtt határozottabbak a bátoriak, már a Putnok és a Cigánd sem lenne százszázalékos.

Wayne Rooney hasonmása alaposan kiszúrt a nyírbátoriakkal. A Manchester United csapatkapitányára a megszólalásig hasonlító cigándi támadó, Roszel Róbert hiúsította meg az NB III-as szabolcsi csapat idegenbeli pontszerzésére vonatkozó terveit. Mi kellett volna ahhoz, hogy a látszólag tipikusan egygólos mérkőzésről ne üres kézzel távozzon az NYFC?

– Azért volt egygólos a mérkőzés, mert az első félidőben elpackáztuk a helyzeteinket – vallott színt Kovács János, a Nyírbátori FC edzője a csapata 1–0-s vereséggel végződött bajnokija után. – Ziccereink voltak, de el kell ismerni, az ellenfél kapusa, Sánta Tibor remekül védett. Aztán egy oldalról belőtt labdát követően ellenfelünk megszertezte a vezetést, ami után egyértelműen a kapuja elé szorítottuk a Cigándot. Sorra harcoltuk ki a szabadrúgásokat, de egyiket sem sikerült gólra váltani, vagy fölé, vagy mellé lőttük azokat, vagy pedig a kapus védett. Mindenesetre beigazolódott, amitől a mérkőzés előtt tartottam, miszerint csak szerzett góllal lehet pontot szerezni a Cigánd otthonában.

(A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország 2014. szeptember 2-i számában.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!