Sport

2014.09.08. 10:25

Tizenegy éves, győztes debütáló

Asztalitenisz csapatbajnokságok: Laskai Írisz tette biztossá az NB I-es nyíregyházi női csapat sikerét, nyertek a nyírbátori és a nyírmadai férfiak is.

Asztalitenisz csapatbajnokságok: Laskai Írisz tette biztossá az NB I-es nyíregyházi női csapat sikerét, nyertek a nyírbátori és a nyírmadai férfiak is.

NB I, női

NAC Túróczy Nyíregyháza–Egri ÁSC 10–8

A korábbi exgtraligás Eger elleni rangadót úgy nyerte meg a bajnokságba visszatérő Nyíregyháza, hogy a fiatalok is kivették a részüket a sikerből. A győzelmet a csereként beállt, mindössze 11 évesen debütáló Laskai Írisz sikere tette biztossá. Gy.: Spengler, Horváth E. 3-3, Karádi 2, Barna K., Laskai 1-1.

NB II, férfi

Nyírbátori ASE II–Váci RSE II 13–5

A negyven éves születésnapi bulija után is nagyon szépen teljesített Szöllősi Tamás, bár a végére elfogyott az erő... Gy.: Bánhidi 4, Kiss Zs., Szöllősi T. 3-3, Molnár D., Szeles B., a Szöllősi T., Bánhidi páros 1-1.

ASE Szécsény II–Apagy SE II 16–2

Az esélyesebb hazai csapat ellen ennyire futotta a lelkes apagyiak erejéből, az elért eredmény jelen helyzetben elfogadhatónak tekinthető. Gy.: Szűcs A. 2.

NB III, férfi

Útfestők-Apagy SE III–Várdai ASE 16–2

A megyei rangadón a vendégcsapat két alapemberét is nélkülözte, így a hazai gárdának könnyebb dolga volt. A sportszerű mérkőzésen a Kisvárdának még így is volt esélye tisztesebb eredmény elérésére, de az ötszettes meccseket is az apagyiak tudták begyűjteni, ezzel magabiztossá tették a sikerüket. Gy.: Poór T., Fodor G. 4-4, Zachár, Budai P. 3-3, a Fodor G., Poór T. és a Zachár-Budai P. páros 1-1, illetve Márföldi 2.

Jászkun Volán SC II–Nyírmadai ISE 7–11

A párost is beleértve valamennyi mérkőzését 3:1-re nyerő Pacuk Péter vezetésével remek győzelmet arattak Szolnokon a nyírmadaiak. Gy.: Pacuk P. 4, Paszternák 3, Szabó S. 2, a Szabó S., Nagy A. és a Pacuk P., Paszternák páros 1-1.

Hortobágy LSE–Fehérgyarmati VSE 11–7

Az újoncok megilletődöttségével játszott a Fehérgyarmat, így győzelmi esélyt szalasztott el. Ezzel együtt a szatmáriak nem vallottak szégyent, és olykor igazolták, hogy lehet keresnivalójuk ebben az osztályban is. Gy.: Bartha M. 3, Balogh A. 2, Orosz E., Bartha M., Balogh A. páros 1-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!