Sport

2014.09.20. 19:49

Történelmi idegenbeli siker Kazincbarcikán

A Nyíregyházi TK férfi szuperligás tekecsapata bravúros győzelmet aratott szombaton.

A Nyíregyházi TK férfi szuperligás tekecsapata bravúros győzelmet aratott szombaton.

Reálisan nézve az első győzelmi eséllyel nézett szembe a Nyíregyházi TK, a szuperligás férfi tekecsapat az újonc Kazincbarcika egri albérletében lépett fel. Úgy is kezdett az NYTK, hogy nyerni akar, hiszen Szlovenszki Tibor megközelítette a pályacsúcsot (öt fával maradt el tőle), és nyolcvan fás előnyhöz jutatta csapatát, miközben Ráski János is csak az utolsó szettben maradt le a pontról.

A második sorban is szükség volt az egyéni pontra, amit Mogyorósi Péter szállított, kompenzálva Szegő Levente elszalasztott lehetőségét. Az utolsó pár száz fás nyíregyházi előnyről indult, és mivel Hacker Dezső felülmúlta ellenfelét, és Finta Zoltán is állta a sarat, már a harmadik szettek után is kiderült, hogy megszületett a nyíregyházi tekecsapat első idegenbeli szuperligás győzelme.

Szuperliga: 4. forduló

Kazincbarcikai TSE–Nyíregyházi TK 3–5 (3259–3352)

NYTK: Szlovenszki T. 607 (1 pont), Ráski J. 528, Mogyorósi 569 (1), Szegő 516, Finta 555, Hacker 577 (1). Ifi: 3–1 (915–881). Pontszerző: Varga II Imre 485.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!