Sport

2014.10.20. 10:10

A bátoriak nem bíztak semmit a véletlenre

Asztalitenisz csapatbajnokságok: a nyírbátori NB II-es legénység, valamint az NB III-as Nyírmada és Kisvárda is nagyon sima győzelmet aratott, az apagyi III-as csapat bravúrt hajtott végre.

Asztalitenisz csapatbajnokságok: a nyírbátori NB II-es legénység, valamint az NB III-as Nyírmada és Kisvárda is nagyon sima győzelmet aratott, az apagyi III-as csapat bravúrt hajtott végre.

NB I, férfi

Apagy SE–ASE Szécsény 2–16

Az igen csak jó játékerőt képviselő vendégcsapat Kriston Dániel vezetésével magabiztosan nyert. Ha meccslabdáról nem veszítettek volna kétszer is az apagyiak, szebb lehetett volna a vége. Győztek: Hodász, Nagy B. 1-1.

NB I, női

NAC Túróczy Nyíregyháza–Csengőd KSZE 7–11

A korosztályos kecskeméti játékosokból álló vendégcsapat ellen három utánpótláskorú játékost is bevetettek a nyíregyháziak (Laskai Írisz és Barna Kinga mellett ezúttal Harman Lilla debütált), a mérkőzés így is szorosan alakult. Gy.: Spengler 4, Horváth E. 2, a Spengler, Horváth E. páros 1.

NB II, férfi

Nyírbátori ASE II–Ózdi VSE 18–0

A nyírbátoriak semmit nem bíztak a véletlenre, legerősebb összeállításban játszva, mérkőzésvesztés nélkül győzték le a kissé tartalékos ózdiakat. Gy.: Sallai, Bánhidi, Kiss Zs., Molnár D. 4-4, a Sallai, Kiss Zs. és a Bánhidi, Molnár D. páros 1-1.

Borsod Volán II–Apagy SE II 15–3

Az NB I-et is megjárt miskolciak ellen tisztességesen helytálltak az apagyiak, kis szerencsével még hozhattak volna egy-két mérkőzést. Gy: Szűcs A. 2, Nyikos R. 1.

NB III

Útfestők-Apagy SE III–Tiszaújvárosi SC 11–7

Fodor Gézával és Poór Tiborral a bajnoki címvédő játékosai sem tudtak mit kezdeni, így a Szerenccsel együtt az apagyiak is veretlenül állnak az első helyen. Gy: Fodor G., Poór T. 4-4, Zachár, Budai P. és a Fodor G., Budai P. páros 1-1.

Nyírmadai ISE–Teva-Debrecen SE II 16–2

Nem állította komoly próbatétel elé a mérkőzés a nyírmadai játékosokat, akik magabiztosan hozták a két pontot. Gy.: Pacuk P., Paszternák 4-4, Szabó S., Nagy A. 3-3, a Pacuk P., Paszternák és a Nagy A., Szabó S. páros 1-1.

Várdai ASE–Arló SE 15–3

A papírformát magabiztosan érvényesítette a kisvárdai legénység. Gy.: Márföldi, Újvári 4-4, Pokol P. 3, Arady, Varga P., a Márföldi, Arady és az Újvári, Pokol P. páros 1-1.

Vásárosnaményi SZSE–Mezőtúri AFC II 18–0

Játék nélkül, a vendégcsapat nem érkezett meg a mérkőzésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!