Sport

2014.10.07. 11:04

Érdemes az NRK-val kártyázni

A pénteki hazai premierre készülő élvonalbeli női röplabdacsapat nem csak a pályán „akciózik”.

A pénteki hazai premierre készülő élvonalbeli női röplabdacsapat nem csak a pályán „akciózik”. Két idegenbeli túra után a Fatum-NRK-Nyírsuli élvonalbeli női röplabdacsapata pénteken saját otthonában is bemutatkozik. Mégpedig a Kaposvár ellen – a bujtosi csarnokban. A nyíregyházi klub vezetősége nem várja ölbe tett kézzel a premiert, új kezdeményezéssel igyekszik a közönség kedvében járni.

Mindenekelőtt készült egy – úgynevezett – mérkőzéskártya, amelyeket természetesen megkapnak a szurkolók. A fotó egyik oldalán egy csapatkép található, a másikon pedig a hazai meccsek időpontjai olvashatóak, így mindenki „belőheti” magának, mikor tegye magát szabaddá. Ugyanakkor a klub játékosait ábrázoló sportkártya is „piacra kerül”, amit a szurkolók gyűjthetnek: aki a szezon végére – a találkozók során – összegyűjti az összest, majd bemutatja, annak egy dedikált labdát ajándékoz a csapat.

Azok a drukkerek, akik elküldik nevüket, elérhetőségüket, legyen az email vagy telefonszám, illetve, hogy hányan érkeznek a mérkőzésre, ingyen tekinthetik meg a pénteki nyitómérkőzést. Az értesítési címek: [email protected], illetve telefonszám: 30/779-9927.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!