Sport

2014.10.06. 11:34

Erőt merítettek a sikerből az apagyiak

Asztalitenisz csapatbajnokságok: az NB III-ben a Fehérgyarmat nyerte a megyei rangadót, nullázott Debrecenben a Vásárosnamény.

Asztalitenisz csapatbajnokságok: az NB III-ben a Fehérgyarmat nyerte a megyei rangadót, nullázott Debrecenben a Vásárosnamény.

NB I, férfi

Univer Kecskemét–Apagy SE 14–4

A végeredmény igen csalóka, hiszen közel négy és fél órás, küzdelmes mérkőzés alakult ki a felek között. Az apagyiak négy döntő játszmás meccset elvesztettek és több szett is nyert állásból úszott el. Az elmúlt évi bajnok még mindig jó játékerőt képvisel, és egységesebben teljesítve, bátrabb játékkal múlták felül az apagyiakat. Győztek: Nagy B. 2, Berecki D. és a Hodász, Berecki D. páros 1-1.

NB I, női

Postás SE III–NAC Túróczy Nyíregyháza 11–7

A korosztályos ranglustaverseny, a a betegségek és a munkahelyi elfoglaltságok miatt nem tudott teljes csapattal felállni a Nyíregyháza, amelynek így csak a szoros eredmény elérésére volt esélye. Gy.: Spengler 4, Horváth E., Barna K. és a Spengler, Horváth E. páros 1-1.

NB II, férfi

ASE Szécsény II–Nyírbátori ASE II 15–3

Az egyébként jobb erőkből álló szécsényi csapat a tartalékos nyírbátori gárdát viszonylag biztosan legyőzte, bár két-három mérkőzésen nyerési esélyt szalasztottak el a vendégek. Gy.: Bánhidi, Szeles B. és a Bánhidi, Szeles B. páros 1-1.

NB III

Fehérgyarmati VSE–Nyírmadai ISE 2–16

A három órás mérkőzésen nagyon sok szoros játszma alakult ki, az esélyesebb Nyírmadának meg kellett izzadnia a győzelemért a megyei rangadón. Gy.: Bartha M., Balogh A. 1-1, illetve Szabó S., Pacuk P. 4-4, Nagy A., Paszternák 3-3, a Pacuk P., Paszternák és a Szabó S., Nagy A. páros 1-1.

Miskolci EAFC–Útfestők-Apagy SE III 5–13

A magabiztos győzelem után önbizalommal felvértezve várhatták a másnapi mérkőzésüket az apagyiak. Gy.: Fodor G. 4, Zachár 3, Budai P., Németh F. 2-2, a Fodor G., Németh F. és a Zachár, Budai P. páros 1-1.

Útfestők-Apagy SE III–Arlói SE 15–3

A bajnokság során továbbra is hibátlanul teljesítő Fodor Géza mellett ezúttal Budai Péter is parádésan teljesített, a négy döntő játszmás mérkőzés közül pedig valamennyit a hazaiak nyerték meg. Gy.: Fodor G., Budai P. 4-4, Zachár 3, Németh F. 2, a Szabados L., Fodor G. és a Budai P., Zachár páros 1-1.

Teva Debrecen SE II–Vásárosnaményi SZSE 0–18

Az eredmény önmagáért beszél, a naményiak könnyed győzelmet arattak. Gy.: Sztoj, Szilágyi Z., Tuckanjuk, Mágocsi 4-4, a Sztoj, Szilágyi és a Tuckanjuk, Mágocsi páros 1-1.

Ózdi VSE II–Várdai ASE 12–6

Az ózdiak NB II-es csapatából ketten is lehetőséget kaptak a kisvárdaiak ellen, és az általuk összesen megnyert hét mérkőzés is kellett a hazaiak sikeréhez. Gy.: Márföldi, Újvári, Pokol P. 2-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!