Sport

2014.10.04. 19:53

Lesz ez még jobb is!

Megszerezte tehát első győzelmét a Fatum-NRK-Nyírsuli, amely pénteken végre hazai pályán is bemutatkozik.

Megszerezte tehát első győzelmét a Fatum-NRK-Nyírsuli, amely pénteken végre hazai pályán is bemutatkozik.„Budapest, Budapest, te csodás...” Akár dalra is fakadhatott volna a Fatum-Nyírsuli-NRK különítmánye – útban a főváros felé. Az élvonalbeli női röplabdacsapat az újpesti elleni nyitófellépés után Budaörsön folytatta bajnoki menetelését. Nem elhanyagolható különbség, hogy amíg bő egy hete balul sült el a túra, szombaton sikerrel járt a nyíregyházi együttes.

Mondjuk, az első szett nem ezt ígérte. Lassan melegedett üzemi hőfokra a nyírségi gépezet, miközben a házigazda jelentősen megugrott: hiába próbálkozott sorozatos cserékkel a szakmai stáb, innen már nem volt visszaút. Nem úgy a folytatásban. Megrázta magát a Kőhalmi-gárda, olyannyira, hogy a második és harmadik játszmában fikarcnyi esélyt sem adott ellenfelének.

Hogy az élet mégsem habostorta, fényesen bizonyította a negyedi felvonás, amelyben 16:9-es nyíregyházi vezetésnél megállt a tudomány. A sorozatos hibák miatt döntő etapra kényszerültek a vendégek, ami az elején ugyan szorosan alakult, a történet vége azonban a remélt forgatókönyv szerint íródott.

Megszerezte tehát első győzelmét a Fatum-NRK-Nyírsuli, pénteken pedig hazai pályán is bemutatkozik, mégpedig a Kaposvárral szembeni meccsen – a bujtosi csarnokban.

KM-KT


Röplabda: NB I., női, 2. forduló

Budaörs–Fatum-Nyírsuli-NRK 2:3 (16, -14, -12, 22, -9)

Budaörs, 50 néző, v.: Halász E., Mocsnik.NRK: Erdős Zs. 4, Hensgperger A. 1, Vén E. 10, Ribeiro 18, Sikos P. 20, Roma F. 13. Csere: Botos F. (liberó), Aguilera, Sitku T., Berényi E., Andrejkovics 9. Edző: Kőhalmi Richárd.


Mesterszemmel

Kőhalmi Richárd: – Ennek a mérkőzésnek megvannak a tanulságai, ami tüzes elemzést igényel. Nagyon sajnálom a elveszített pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!