Sport

2014.12.16. 12:25

Bajban a Balkány – új edző érkezik

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A megyei első osztályú csapat már tárgyal a kiszemelt szakvezetővel.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A megyei első osztályú csapat már tárgyal a kiszemelt szakvezetővel.

Valaminek történni kellett... Annál is inkább, mivel, csávába került a Balkány. A megyei első osztályú futballcsapat a tizennegyedik helyen zárta az őszi idényt, mi különösen annak tudatában látványos visszaesés, hogy az előző bajnoki évadban a dobogón, mégpedig harmadik pozícióban végzett. Most pedig fel kell készülni a kiesés elleni harcra.

Az őszi hajrában már sejthető volt, hogy ez így, ebben a formában nem az igazi. Nem és nem ment az együttesnek, és Dán Ferenc játékos-edző hiába kutatta, kereste a megoldást.

Sőt, a kettős szerepkört betöltő védő – időközben, családi okok miatt – kiválni kényszerült. Az utolsó négy összecsapáson Ferenczi Miklós, aki ugyancsak aktív tagja a gárdának, látta el a tréneri feladatokat. Az már ekkor sejthető volt, mindez ideiglenes megoldás.

Hogy a jövőben, vagyis a tavaszi folytatásban ki irányítja az immár a megkapaszkodásért hajtó Balkányt?

– Konkrét névvel még nem szolgálhatok, egyelőre csupán annyit mondhatok, előrehaladott tárgyalásban vagyunk az általunk kiszemelt és alkalmasnak vélt szakvezetővel – közölte Obsitos Norbert egyesületi elnök. – Reményeim szerint mielőbb eldől ez a kérdés, és megkezdhetjük a felkészülés tervezését. Világos továbbá, hogy a csapatnak új impulzusra van szüksége, és alighanem változások lesznek a játékoskeretben.

Mindenesetre Dán Ferenc munkáját köszönjük, sokat tett a balkányi futballért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!