Sport

2014.12.11. 13:10

Válogatott mez is kalapács alatt

Fucsovics Márton is csatlakozott lapunk, a Kelet-Magyarország jótékonysági akciójához.

Fucsovics Márton is csatlakozott lapunk, a Kelet-Magyarország jótékonysági akciójához.

Ahogy azt már többször megírtuk, a Kelet-Magyarország karácsonyi segítő akciója keretében az idén a nyírteleki Kedvesház lakóinak gyűjt felajánlásokat. Ennek a jótékonysági akciónak részeként közismert, népszerű sportolók, művészek által felajánlott személyes tárgyakat árverezünk el, s az így befolyt összeget szintén a Kedveháznak ajándékozzuk.

Internetes portálunkon, a Szabolcs Online-on már licitálhatnak a Nyíregyháza Spartacus által dedikált labdára, valamint Szabó Dénes Kossuth-díjas karnagy, a nemzet művészének egyik karmesteri pálcájára. És itt a legújabb felajánlás: az elsőszámú magyar teniszező, a juniorként kétszeres Grand Slam-bajnok (2009: US Open, páros; 2010: Wimbledon, egyéni), a világranglista 162. helyezettje, Fucsovics Márton egy olyan dedikált mezt bocsájtott a rendelkezésünkre, amelyet a Davis-kupa-válogatott egyik mérkőzésén viselt.

– Ha csak lehet, mindig segítek a rászorulóknak, ezért örömmel ajánlottam fel azt a mezemet, amelyet a fehéroroszok elleni Davis-kupa-mérkőzésen viseltem. Hogy személyesebb legyen az ajándék, a mezt aláírásommal is elláttam. Bízom benne, hogy ezzel is segíteni tudom a Kedvesház lakóit, s a licitálásból befolyt összeggel szebb lesz a karácsonyuk és élhetőbbé válnak a hétköznapjaik – mondta Fucsovics Márton, aki ezekben a napokban már Franciaországban tartózkodik, és ott készül a jövő évi feladatokra, melyek közül az első jelentősebb a januári ausztrál nyílt teniszbajnokság lesz.

 A licit jelenlegi állása: 10 000Ft

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!