Sport

2015.01.04. 19:19

A fináléban is kilencesek döntöttek!

Nyíregyháza - Döntőben már nem nagyon kockáztattak a csapatok, próbálták a tutit játszani. Az első félidő hajrájában Bodó kétpercese miattt emberelőnybe került a Ralda, ám nem tudtak élni a lehetőséggel.

Nyíregyháza - Döntőben már nem nagyon kockáztattak a csapatok, próbálták a tutit játszani. Az első félidő hajrájában Bodó kétpercese miattt emberelőnybe került a Ralda, ám nem tudtak élni a lehetőséggel. A fordulás után a Martin Bertold, pontosabb Kiss kétszer is nagy helyzetbe került, ám hibázott. Így aztán gól nélkül peregtek le a percek, jöttek a kilencesek. Bodó és Potyók, valamint Iván A. és Kovács R. bevágták. És jött a dráma, hiszen Kántor (Martin Bertold) a felső lécre vágta a lasztit. Nagy lehetőséget kapott a Ralda, ám Kóka gyengén helyezett a labdát, amit Tóth kivédett. A folytatásban Szilágyi nem hibázott a raldás viszont igen, így a Martin Bertold zárt az élen. Sikerükkel a Két Ball, mint a győztestől kikapó végzett a harmadik helyen.

Az ünnepélyes eredményhirdetéskor Lénárt Krisztián, Eissmann Automotive Hungaria Kft. gazdasági igazgatója, Nyéki Zsolt, a Kelet-Magyarország főszerkesztője és Kósa Árpád, a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője adták át a díjakat. Az első 200, a második 100, a harmadik 50, a negyedik helyezett csapat 25 ezer forintos pénzdíjat kapott. A Martin Bertold őrizheti egy évig a vándorserleget, a másik kupa viszont végleg az övék. És ahogyan az ilyenkor lenni szokott, három különdíjat is átvehettek a legjobbak.

Martin Bertold-Ralda Fém Kft. 0-0 (kilencesekkel 3-2)

A 10. Kelet-Magyarország-Eissmann Kupa végeredménye: 1. Martin Bertold (Tóth Norbert, Piskóti Richárd, Potyók József, Csáki József, Somogyi Márkó, Kiss Tamás, Toma Tamás, Bodó Gábor, Makai István, Nagy Dávid, Kerecsen László, Szilágyi Ákos, Kántor Tamás. Csapatvezető: Kerecsen László). 2. Ralda Fém Kft., 3. Két Ball, 4. Másnapos FC.

Különdíjasok

A torna legjobb játékosa: Varga Attila (Két Ball)

A torna legjobb kapusa: Tóth Norbert (Martin Bertold)

A torna gólkirálya: Kovács Róbert (Ralda Fém Kft.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!