Sport

2015.01.07. 15:15

A nyírgyulajiak már pénteken játszanak

Nyírbátor, Nyírgyulaj, Csenger - A műsorváltozás jogát fenntartva leírhatjuk: módosult a Nyírgyulaj NB II-es futsalcsapatának bajnoki programja.

Nyírbátor, Nyírgyulaj, Csenger - A műsorváltozás jogát fenntartva leírhatjuk: módosult a Nyírgyulaj NB II-es futsalcsapatának bajnoki programja. Noha korábban azt közöltük, a Berecz Zsolt játékos-edző irányította szabolcsi legénység január 12.én fogadja – a nyírbátori sportcsarnokban – a tabella élén feszítő Gyöngyöst, időközben eldőlt, hogy a mérkőzést már péntek este (kezdés: 20 óra) megrendezik. Mégpedig a hevesiek kérésére.

Nem mellesleg a találkozó komoly esélyt kínál a pillanatnyilag ötödik helyen tanyázó házigazdának a további felzárkózásra. A gyulajiak hátránya ugyanis csak négy pont a listavezetővel szemben, amit győzelem esetén megfelezhetnek. Mivel a nyírségiek eleddig valamennyi hazai meccsüket megnyerték (szám szerint hatot...) egyáltalán nem tűnik kivitelezhetetlennek a gyöngyös legyűrése. Ráadásul ha az eredeti időpontban, vagyis január 12-én, hétfőn színre lépő, otthon ugyancsak impozáns mérleget felmutató Csenger nyerni tud a negyedik pozícióban táborozó nagykátai Kincsem Lovaspark ellen – még inkább szorosabbá válik az élcsoport.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!