Sport

2015.01.08. 10:41

Czifrákék Vasváriban cifrázhatják tovább

Tiszavasvári   Ki korán kel – ha aranyat nem is, minőségi futballistákat lel. Nos, a Tiszavasvári nem vesztegette az időt, így az új esztendő nyitányán friss szerzemények megszerzését jelenthette be.

Tiszavasvári   Ki korán kel – ha aranyat nem is, minőségi futballistákat lel. Nos, a Tiszavasvári nem vesztegette az időt, így az új esztendő nyitányán friss szerzemények megszerzését jelenthette be. A megyei első osztályú csapat vezetősége két futballistával parolázott az ünnepek tájékán, megállapodva a közös folytatásról. A páros tagjainak nem kell bemutatkozni egymásnak, ugyanis egyaránt a bajnoki rivális Tiszalöktől érkeztek. A több poszton bevethető Czifrák Rolandnak, valamint a védőként és középpályásként is harcba dobható Dobos Zoltánnak ráadásul Dobos Zoltánnak edzőnek sem szükséges bizonyítani.

A szakember ugyanis – anno balkányi szerepvállalása idején – két bajnoki címet is szerzett az említett páros aktív közreműködésével. Aztán másfelé sodorta őket az élet, januártól viszont ismét együtt dolgozhatnak. Egészen pontosan a jövő héttől: hétfőn kezdi a felkészülést a tabella harmadik helyén táborozó Tiszavasvári.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!