Sport

2015.01.24. 19:27

Öt centivel magasabbra

Nyíregyháza - Bakosi Péter magasugrásban ezúttal 215-ig jutott a Nyíregyházi Főiskolán rendezett atlétikai versenyen.

Nyíregyháza - Bakosi Péter magasugrásban ezúttal 215-ig jutott a Nyíregyházi Főiskolán rendezett atlétikai versenyen.

Bántotta a múlt heti – ahogy ő fogalmazott – leégés, így Bakosi Péter a szombati fedett pályás versenyen is rajthoz állt a Nyíregyházi Főiskolán. A fedett pályás Európa-bajnoki szintre (224 cm) hajtó magasugró ezúttal valóban összeszedettebben versenyzett, és ugyanúgy 210 centin kezdett, mint legutóbb, és bár elsőre verte a lécet, másodikra biztosan vitte.

Most nem ez a magasság jelentette a végállomást, mert a 215 is megvolt másodikra, a 220-szal viszont nem boldogult a Nyíregyházi Sportcentrum versenyzője. A javulás így is tetten érhető, pontosan öt centi, és a műsoron kívül, 224-re tett kísérletek jóval biztatóbbak voltak, mint a 220-as próbálkozások.

Peti legközelebb a Budapest-bajnokságon lép fel a hét végén, aztán Stuttgartba utazik Kiss Tamás edző csoportjához, és ott is indul egy megmérettetésen. Ha ezeken a viadalokon egy-egy magassággal feljebb jut, akkor meg lesz a szint is…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!