Sport

2015.01.24. 19:22

Péten feledtették a hazai vereséget

Nyíregyháza - A Nyíregyházi TK szuperligás tekecsapata 7–1-es győzelmet aratott idegenben.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi TK szuperligás tekecsapata 7–1-es győzelmet aratott idegenben.

Olyan hangulatban indult a Nyíregyházi TK szuperligás férficsapatának szombati mérkőzése, ahogy várni lehetett, a péti szurkolók megtöltötték a létesítményt, és bíztak csapatuk győzelmében. Az első körben Szlovenszki Tibor előbb visszahozta a pontszerzés esélyét, ami mégis elúszott, Mogyorósi Péter révén viszont csapatfában előnnyel fordult a folytatásra az NYTK.

A középső sorban dőlt el minden: Szegő Levente magabiztosan nyert, Kastura Zsolt pedig hét fával múlta felül ellenfelét, és ez sorsdöntőnek bizonyult. A nyíregyháziak 3–1-re vezettek és volt 77 fa előnyük. A hazaiak felzárkózási kísérletét Hacker Dezső révén úgy verték vissza a látogatók, hogy az első pályán húsz fát vert riválisára, Finta Zoltán utolsó két dobása pedig kilencesre sikeredett, így egyetlen fával jutott előnyhöz.

Innentől kezdve már végképp nem forgott veszélyben az NYTK győzelme, a végén már csak az volt a kérdés, hogy melyik nyíregyházi éri el a 600 fát, és ez Hackernek sikerült. A győzelem mellett a jónak mondható csapatfának is örülhetett a csapat, no meg annak is, hogy sikerült feledtetni a múlt heti, Kazincbarcika elleni vereséget.


Szuperliga: 14. forduló

Péti MTE–Nyíregyházi TK 1–7 (3324–3468)

NYTK: Szlovenszki T. 536, Mogyorósi 598 (1 pont), Kastura Zs. 555 (1), Szegő 583 (1), Hacker 603 (1), Finta 593 (1). Ifi: 4–0 (1002–870).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!