Sport

2015.02.12. 17:05

Fővárosi klubban az év sportolónője

Nyíregyháza - Babicz Sára immár az Újpest sportlövője, helyette Agárdy Vilmos és az ificsapat szállította az országos bajnoki érmeket.

Nyíregyháza - Babicz Sára immár az Újpest sportlövője, helyette Agárdy Vilmos és az ificsapat szállította az országos bajnoki érmeket.

Az országos bajnokságon Agárdy Vilmos érte el a legjobb eredményt a Nyíregyházi PLE versenyzői közül, a klub legújabb tehetsége az ifjúságiak légpisztolyos versenyszámában végzett a második helyen, méghozzá úgy, hogy a felnőttek között is igen ritka 95 körös sorozattal fejezte be a versenyt. Ugyanebben a versenyszámban a nyíregyházi csapat ugyancsak a második helyen végzett, Agárdy Vilmos mellett Cheng Jee Roland és Vareha Attila alkotta az ezüsttriót, amely mindössze hét körrel maradt le a bajnoki címről.

Nem tűnt fel az eredménysorban Babicz Sára, a lapunk olvasói által az elmúlt év eredményei alapján a legeredményesebb női sportolónak választott versenyző neve. Vajon miért?

– Babicz Sára Budapesten jár egyetemre, immár életvitelszerűen a fővárosban él és edz, az Újpesti TE kitartóan csábította és végül le is igazolta. Ettől az évtől kezdve ő már a fővárosi klub versenyzője – indokolt Veres Andrea, az NYPLE ügyvezető elnöke.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország február 13-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!