Sport

2015.02.12. 10:29

Gyógytorna mellé szurkolás

Kisvárda - Műtétje után Hegedűs Tibor elsősorban magának akarja bebizonyítani, hogy képes lesz visszatérni a futballpályára.

Kisvárda - Műtétje után Hegedűs Tibor elsősorban magának akarja bebizonyítani, hogy képes lesz visszatérni a futballpályára.

Térdsérülés. Minden sportoló rémálma. Amikor reccsen egyet, akkor már sejthető a baj. Mint ahogy múlt szerdán Hegedűs Tibor esetében. Az NB III-as kisvárdai futballcsapat belső védőjét a DVSC-DEAC elleni edzőmeccsén „találta meg” az átkozott sérülés. Tavaly ilyenkor is volt egy hasonló esete a 32 esztendős bekknek, ám akkor megúszta a nagyobb bajt, holott első ránézésre az is komoly sérülésnek tűnt.

– Utólag visszagondolva azért teljesen más volt a mezőkövesdi eset, mert akkor valaki ráesett a térdemre, most pedig hallottam a reccsenést – mondta a szerda délutáni műtétje után csütörtökön reggel, saját bevallása szerint irtózatos fájdalmak közepette Hegedűs Tibor. – Pályafutásom során eddig elkerült a nagyobb baj, egyszer kellett a bokámat műteni, de most már tudom, hogy igaz a mondás: a bokasérülés nem sérülés. A konkrét esetről szólva, nem is emlékszem pontosan, hogy mi történt, volt, aki azt mondta, hogy felugrottam fejelni és rosszul értem talajt, de nekem csak egy rossz mozdulat és a fájdalom rémlik. Beigazolódott a félelmem, megállapították a jobb térdemben elülső keresztszalag-szakadást, a műtétet pedig szerdán végezte el Székesfehérváron doktor Abkarovics Géza.

– Nagyon fogok szurkolni a csapatnak, biztos, hogy minden meccsen ott leszek a tavasszal. Ha már úgy alakult, akkor ezzel igyekszem segíteni a társakat, és biztos vagyok benne, hogy nélkülem is megszerzik a bajnoki címet – fogalmazta meg reményeit a hosszú hónapokra kidőlt Hegedűs Tibor.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország február 13-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!