Sport

2015.02.10. 09:57

Lerendezett Gerillák, a rájátszás már biztos

Nyíregyháza - A Szabolcs Jégsport Egyesület negyedik vonalban érdekelt együttese újabb győzelmével már biztos résztvevője a felsőházi rájátszásnak.

Nyíregyháza - A Szabolcs Jégsport Egyesület negyedik vonalban érdekelt együttese újabb győzelmével már biztos résztvevője a felsőházi rájátszásnak. Immár csak az a kérdés, hányadik helyen várhatják a kieséses rendszerű folytatás sorsolását. A legutóbbi – Debrecenben rendezett „hazai” mérkőzés – hamar eldőlt a fővárosi Gerillák ellen, amelyet már az első harmadban alaposan kitömtek. Még pedig úgy, hogy az SZJSE tizenhat éves üdvöskéje, Marozsán Norbert megszerezte élete első gólját a felnőttek között.

Nem mellesleg, a nyíregyháziak ismét csak két perc büntetést gyűjtöttek be, így magasan a legsportszerűbb csapatnak számítanak bajnokságban!

Jégkorong: Ob. IV

Szabolcsi JE–TSE Gerillák 18–4 (9–2, 2–1, 7–1)

Gólütők: Szabó D. 4, Kozma A. 3, Vincze 2, Kukucska B. 2, Kövér 2, Lády 2, Szabó A., Marozsán, Kovács. Jó: Szabó D., Marozsán, Barati, Dániel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!