Sport

2015.02.21. 19:06

Ne legyen miről beszélni!

Nyíregyháza - A Fatum-Nyíregyháza az alapszakasz utolsó mérkőzésén végképp bebiztosíthatja a hatodik helyet.

Nyíregyháza - A Fatum-Nyíregyháza az alapszakasz utolsó mérkőzésén végképp bebiztosíthatja a hatodik helyet.

Fülig ért a szája mindenkinek. Na ja, volt miért lelkesedni, pacsizni – no meg járt a puszi. A magát ismét aktivizáló Erdősné Balogh Erikával kiegészült Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli röplabdacsapata a bajnoki szezon során először „kapott el” a tabellán előrébb jegyzett riválist. A TF-Budapest távozott vert seregként csütörtök este a bujtosi csarnokból. Ők speciel másodszor, mivel a Magyar Kupa negyeddöntőjében is elvéreztek a szabolcsi arénában.

A változatosság kedvéért akkor is 3:1-re nyertek a nyírségiek, akik már szinte bizonyosan a hatodik helyen fejezik be az alapszakaszt, amely vasárnap este zárul – az MTK elleni idegenbeli fellépéssel.

– A papírformát figyelembe véve ezzel a győzelemmel stabilizáltuk helyzetünket a tabellán – summázta a történteket Kőhalmi Richárd, a Fatum-Nyíregyháza szakvezetője. – Meggyőzőek, felszabadultak voltak a lányok, ami több jó egyéni teljesítménnyel párosult: Vén Esztert és Sikos Petrát tudnám kiemelni, akik nagyon felnőttek a feladathoz. Matematikai számítások alapján még módosulhat a sorrend, de meglepődnék, egyben nagyom fura eredményeknek kell születni, hogy kimozdítsanak minket ebből a pozícióból. Természetesen nincs miről beszélni, ha a lendület kitart, és az MTK-t is bedaráljuk. Azt gondolom, a TF ellen nyújtott teljesítménnyel lesz keresnivalónk.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!