Sport

2015.02.04. 12:27

Nem nyugszik, míg nem írja át a csúcslistát

Nyíregyháza - Szlovenszki Tibor lemezes pályán élete legjobbját nyújtotta, de a 639 fás teljesítmény sem volt elég a győzelemhez.

Nyíregyháza - Szlovenszki Tibor lemezes pályán élete legjobbját nyújtotta, de a 639 fás teljesítmény sem volt elég a győzelemhez.

Ez tényleg nem rajta múlott. Szlovenszki Tibor, a Nyíregyházi TK szuperligás tekézője 639 fás teljesítménnyel adta meg az alaphangot a vasárnapi, Győr-Szol TC elleni bajnokinak, ám az általa megszerzett 104, illetve a Hacker Dezsővel párban kiharcolt 123 fás előny sem bizonyult elegendőnek ahhoz, hogy a házigazda nyerjen, vagy legalább pontot szerezzen. A győriek végül 5–3-as sikerrel vitték el a pontokat a Városi Stadionból.

– A jó kezdés ellenére volt bennem némi rossz érzés, nehogy a társakat túlságosan is megnyugtassa a nagy előny – mondta a nem mindennapi teljesítménnyel előrukkoló Szlovenszki Tibor. – Sajnos a balsejtelmem bevált, a vendégek ponterős emberei ugyanis hozták, amit tudnak. Bennem volt már, hogy sikerül valami hasonló produkcióval előrukkolnom, hiszen a válogatott szegedi Kakuk Levente és a zalaegerszegi Farkas Sándor ellen sem hiányzott sok a pontszerzéshez, de egy-egy pályát mindig elrontottam. Most kijött a lépés, hiszen sorrendben 162, 160, megint 160 és 157 fát teljesítettem, ami kiegyensúlyozott teljesítményre vall. Az utolsó dobásnál volt esélyem a pályacsúcs beállítására, hiszen kilenc bábura dobhattam, de csak ötöt sikerült leszednem. Addig azonban úgy sem nyugszom, míg át nem írom a listát.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország február 5-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!