Sport

2015.02.07. 18:12

Védők érkeznek és a brazil támadó is visszatér

A két Szatmárnémeti elleni meccs közül az első sor megnyerte a szombati edzőmeccsét Kisvárdán.

A két Szatmárnémeti elleni meccs közül az első sor megnyerte a szombati edzőmeccsét Kisvárdán.

Révész Attila kettéosztotta keretét, és csapata, az NB III-as Kisvárda Master Good szombaton két meccset játszott a román másodosztály nyolcadik helyezettjével, a Szatmárnémetivel.

Az első kilencven perc ragyogó mérkőzést hozott, a gólnélküli első félidőt követően Lucas Marcolini és Nagy Róbert góljaival 2–0-ra nyert a Várda – még az is belefért, hogy szünet előtt Fodor András tizenegyest hibázzon. Miután Hegedűs Tibort keresztszalag-szakadás miatt műteni kell, a csapatkapitány a teljes tavaszi szezonra kidőlt, a pótlására érkezett Mezőkövesdről a kárpátaljai származású Szilvási Zoltán, aki 21 éven aluliként is bevethető.

Ugyancsak játszott a Haladástól érkezett Farkas Márk is, aki balhátvéd, és szóban meg is egyezett a várdaiakkal. Az is eldőlt, hogy az MTK újabb fél évre kölcsönadja Myke Bouard Ramost, a brazil támadó hétfőtől bekapcsolodik az NB III-as együttes edzésmunkájába.

A második meccset 2–1-re nyerték a romániaiak (a kisvárdai találatot az egyik vendégvédő jegyezte, öngólként), ekkor három brazil próbajátékos jutott lehetőséghez – egyikük sem marad Kisvárdán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!