Sport

2015.03.05. 18:36

A teremfináléban elgázolták a Vörös Farkasokat

Nyíregyháza - Remek mérkőzésekkel ért véget a Nyíregyházi Sportcentrum téli teremfoci bajnoksága.

Nyíregyháza - Remek mérkőzésekkel ért véget a Nyíregyházi Sportcentrum téli teremfoci bajnoksága.

Drámai döntővel ért véget egy hetek óta tartó sorozat. A Nyíregyházi Sportcentrum teremfoci bajnoksága három hónapja a csoportmérkőzésekkel kezdődött. A négy tízes csoport első és második helyen végzői jutottak a nyolcas döntőbe, amelynek a hét végén a Bem iskola csarnoka adott otthont. A résztvevőket két négyes csoportba osztották. Az A-jelűben a Red Wolf remekelt, hiszen a Vörös Farkasok mindhárom meccsüket megnyerték, közben mindössze egy gólt kaptak. A másik ágon a T-Forg Trans Kft. egy döntetlennel és két győzelemmel végzett a négyes élén, és került a fináléba.

Az ezt megelőzően a bronzmeccsen a Marso Kft- legyőzte a Dromedar FC együttesét, ezzel megszerezte a harmadik helyet. A téli bajnokság 192. mérkőzését jelentette a döntő, amelynek érdekessége, hogy az alapszakasz A-csoportjában győztes Red Wolf és az ottnai második T-Forg Trans finálézott. A küzdelmes és izgalmas döntőt végül a T-Forg Trans nyerte, így az együttes bajnoki meccsen tizennyolc hónapja veretlen. Érdekesség, hogy a kisdöntő részvevői az alapszakaszban szintén egy csoportban, a D-jelűben szerepeltek.

A végeredmény: 1. T-Forg Trans Kft., 2. Red Wolf, 3. Marso Kft., 4. Dromedar FC.

Különdíjasok. Gólkirályok, A-csoport: Lakatos László (Red Wolf). B-csoport: Kósa László (Nyír-Chem). C-csoport: Nánási Gábor (Mester festék). D-csoport: István Gergely (FC Szpartak Kertváros).

Legjobb kapusok, A-csoport: Lippa János (T-Forg Trans Kft.), B-csoport: Varga György (Nyír Chem Kft.), C-csoport: Gyöngyi András (Diego-s Fiúk), D-csoport: Hajdú Attila (Marso Kft.). A bajnokság legszebb góljának szerzője: Gutyán Zsolt (FC Alma Team).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!