Sport

2015.03.18. 13:33

Dombrád: nyugalom, csigavér

Dombrád - A megyei első osztályú csapat játékosai valós képességeik felét sem nyújtják – önbizalom-­növelő sikerre várva.

Dombrád - A megyei első osztályú csapat játékosai valós képességeik felét sem nyújtják – önbizalom-­növelő sikerre várva.

Az álmoskönyvek szerint nem sok jót jelent, ha egy, a kiesés megúszásáért küzdő futballcsapat két vereséggel nyitja a szezont. Pláne, hogy mindannyiszor hazai pályán bukott el.

Megint nem lesz könnyű…

Márpedig a Dombrád előbb a Tiszakanyár, majd szombaton a Nyírgyulaj ellen hasalt el, elszúrva a felzárkózás esélyét. Noha a megyei első osztályú tagság megőrzésért hajtó Tisza-partiak tavasszal valamennyi fellépésüket otthon tudják le, ami éppenséggel kecsegtető sanszot kínál, a jelek szerint nagyon meg kell szenvedniük a megkapaszkodásért.

– Sajnos, úgy veszem észre, a fiúkat agyonnyomja a győzelmi kényszer, egész egyszerűen félnek játszani, a valós képességeiknek a felét sem nyújtják – taglalta Borza László, a Dombrád edzője. – Meg kell nyugtatni őket, bár tudjuk, milyen a sorsolásunk, ha tovább dolgozunk, tesszük a dolgunkat, jönni fognak az eredmények.

– De csak akkor, ha ők is elhiszik, bíznak magukban, hogy meg tudják oldani a feladatot. Nincs más megoldás. Nagy szükségünk lenne egy sikeres, önbizalom-növelő mérkőzésre, még inkább egy bravúrra, ami megint nem lesz könnyű, mivel olyan csapattal találkozunk legközelebb, a Tiszavasvárival, amely szintén két vereséggel kezdte a tavaszt.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!