Sport

2015.03.02. 15:39

Nem a látottaktól ájult el

Nyírbátor - A nyírbátori kapusedző, Tuska János közel két percig volt eszméletlen, de azóta már jobban van.

Nyírbátor - A nyírbátori kapusedző, Tuska János közel két percig volt eszméletlen, de azóta már jobban van.

Megemlegetik még a mögöttünk hagyott hétvégét a nyírbátoriak. Szombaton az NB III-as futballcsapat a Tiszaújváros elleni hazai vereséggel (0–1) kezdte a tavaszi idényt; Ambrusz Árpádot kemény belépője miatt kiállították, ám nemcsak az esetnél megsérült vendégjátékos, Molnár Attila szorult orvosi segítségre, hanem a meccs hajrájában a kispadnál összeeső Tuska János, a bátoriak másod- és kapusedzője is.

– Annyira emlékszem, hogy Kovács János mester megkért, szóljak két cserejátékosunknak, Ráti Gergőnek és Fabu Mártonnak, hogy be fognak állni, a következő kép pedig az, hogy fekszem a futópályán, és vízzel locsolnak – elevenítette fel a történteket Tuska János. – A többiek elmondása szerint közel két percig voltam eszméletlen, utána viszont nagyon gyors és szakszerű ellátásban részesültem, amiért mindenkinek mindent köszönök. Külön is a barátnőmnek, aki végig fogta a kezemet. Most vár tudok viccelődni az eseten, így mondhatom, nem az eredménytől és a csapat játékától ájultam el...

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország március 3-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!