Sport

2015.04.07. 17:14

A Farkasok most erősebben haraptak

Nyíregyháza - A Tigers az első félidőben jól játszott az ötszörös bajnok fővárosiak ellen.

Nyíregyháza - A Tigers az első félidőben jól játszott az ötszörös bajnok fővárosiak ellen.

Papírforma! A hét végén beindult a pontvadászat az elsőosztályú amerikai focibajnokságban. A Nyíregyháza Tigers az ötszörös bajnok, Budapest Wolves otthonában kezdte az alapszakaszt.

Miként arról beszámoltunk, az amerikai Bradley Hebing irányította nyíregyháziakhoz a coach három honfitársa érkezett. Nos, ez már változott, hiszen Brandon Brown azóta már családi okok miatt haza is repült. Szombaton landolt Ceasar Harris, viszont a fővárosi meccs sztárja a Tank, azaz Jamar Dials volt. Az első félidőben már jól tartotta magát a Tigers ekkor 16-14 volt az eredmény a hazaiak javára.

A Tank vitte a prímet

A vendégeknél Tóth Gábor irányító két remek passzával ért el tédét a Tank, sőt a másik két pontot is ő szerezte. Ugyanis az első egy pontos rúgás kimaradt, ezért a második tédé után kétpontos akcióval próbálkozott a Tigers, mégpedig sikerrel.

A nagyszünet után sajnos érvényesült a rutinosabb fővárosiak nagyobb tudása. Ez nem véletlen, hiszen a Wolves három bajnokságban is szerepel, így több mint száz játékosból válogathatták össze a szombati keretet. A végeredmény 58–14 volt, ám dr. Szépe József, a Tigers elnöke és játékosa nincs elkeseredve.

– Ennek a mérkőznek a Wolves volt az esélyese, a végeredmény azonban túlzó, az első félidő játéka áll közelebb a realitáshoz. Sajnos a második félidőben elszúrtuk a cseréket, ezt vállalom. Ám azt is, hogy az elmúlt egy hónapban, amióta a coach irányításával dolgozunk, egyénileg nagyot fejlődtek a srácok, és ez igen biztató a jövőre nézve –véledekett dr. Szépe József.

Legközelebb Pozsonyban

A Tigers legközelebb is idegenben lép majd pályára, mégpedig a jövő hétvégén Pozsonyban, a Bratislava Monarchs ellen. A szlovákok ellen is a csapatjáték csiszolása lesz az elsődleges, utána viszont jönnek azok a meccsek, amelyeken nyerni kell .

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!