Sport

2015.04.23. 13:03

A négyes szám bűvöletében

Nyíregyháza - Előrelépett az SZJE jégkorongcsapata, amely a legjobb négy közé jutott a felsőházi rájátszéásban.

Nyíregyháza - Előrelépett az SZJE jégkorongcsapata, amely a legjobb négy közé jutott a felsőházi rájátszéásban.

Véget ért az idény, amely jól sült el a Szabolcs Jégsport egyesület negyedik vonalban érdekelt jégkorongcsapata számára. A bravúros szereplésnek köszönhetően a felsőházi rájátszásba jutott nyíregyháziak az elődöntőben léptek színre. A fináléba kerülésért kiírt párharcban egy meccs döntött, az SZJSE pedig ezen alkalommal – hazai pálya híján – újfent költözni kényszerült. Az U18-as világbajnokság miatt foglalt, eddig igénybe vett debreceni csarnok helyett Miskolcon látta vendégül ellenfelét. Mégpedig a bajnoki címvédő KMH Budapest együttesét. Bár a „házigazdák” végig egyenrangú ellenfelei voltak a esélyesebb riválisuknak, mindez szoros vereséghez bizonyult elégnek.

A Budapesten játszott bronzmérkőzésen a négyes szám bűvöletében telt: a négy perces rövidzárlat négy kapott gólt és negyedik helyet eredményezett. Summa summarum: az elmúlt kiírásban elért ötödik pozícióhoz képest előrelépett a Szabolcsi Jégsport Egyesület, sőt az időközben teljesen átalakult gárda közelt ahhoz, hogy még nagyobbat alakítson.

Jégkorong: Ob IV. elődöntő

KMH Budapest–Szabolcsi JE 8–6 (3–3, 3–1, 2–2)

Gól: Nádasdi 2, Kukucska B. 2, Kukucska S.,Szabó D. Jó: Nádasdi, Kozma, Kukucska B.

A 3. helyért:

Viadukt SE–Szabolcsi JE 11–7 (2–1, 6–0, 3–6)

Gól: Nádasdi 5, Szabó D., Kukucska B. Jó: Nádasdi D.

A bajnoki felsőház végeredménye: 1. KMH Budapest, 2. Hargitai Farkasok, 3.Viadukt SE, 4.Szabolcsi JE, 5. Legio Sophianae, 6. Hevület SE, 7. Kazincbarcika, Szigeti Bikák

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!