Sport

2015.04.01. 09:22

Kékre festik a Szpari stadionjának füvét

Nyíregyháza - A szurkolók petíciót adtak át, melyben követelték a szín megváltoztatását. A beruházást ugyanaz a cég nyerte, aki Ausztriában már sikeresen festett lilára teheneket.

Nyíregyháza - A szurkolók petíciót adtak át, melyben követelték a szín megváltoztatását. A beruházást ugyanaz a cég nyerte, aki Ausztriában már sikeresen festett lilára teheneket. A vezérszurkolók így fogalmaztak: "Nem vagyunk hajlandóak egy olyan stadionban éltetni a csapatot, amelyben a domináns szín egy másik focicsapathoz köthető! Követeljük, hogy a fű színét azonnal változtassák kékre!". A felháborodást meghallotta a csapat vezetősége és azonnal pályázatot írtak ki. A nyertes cég príma referenciákkal rendelkezik, a szomszédos országban látható sok lila tehén is mind nekik köszönhető. Azt mondták, beletelik egy kis időbe, míg kikeverik a megfelelő árnyalatot, de a lila után ez nem okozhat problémát. Az ötlet sok más focicsapatnak is tetszik, várhatóan országszerte megjelenik a színezett fű a stadionokban. A Fradi kijelentette, hogy nincs teendőjük, ők már korábban is megfeleltek a szurkolók ezen elvárásának.

 

SEMMI PÁNIK, BOLDOG ÁPRILIS ELSEJÉT!!! :)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!