Sport

2015.04.02. 14:25

Kölcseys fiúk a lányok nyomdokain!

Nyíregyháza - Az utóbbi években a leány kézilabdacsapatáról híres nyíregyházi Kölcsey Gimnáziumban a fiúk is megkedvelték és megtanulták a sportágat. 

Nyíregyháza - Az utóbbi években a leány kézilabdacsapatáról híres nyíregyházi Kölcsey Gimnáziumban a fiúk is megkedvelték és megtanulták a sportágat. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a tavaly már országos fináléba jutott együttes a VI. korcsoportos amatőr diákolimpia megyei döntőjében ismét bizonyított. A Hadobás tanítványok két nagy különbségű győzelemmel szerezték meg a megyei bajnoki címet és ismét bejutottak az április végén Békéscsabán megrendezendő országos döntőbe!

Amatőr diákolimpia

Kölcsey Gimnázim Nyíregyháza–Fehérgyarmat Petőfi Szakközépiskola 18–9, Fehérgyarmat Petőfi Szakközépiskola–ÉVISZ Nyíregyháza 14–18, Kölcsey–ÉVISZ 25–11.

A bajnokcsapat tagjai: Bodó Bence, Dajka Márk, Dankó Mihály, Halász Máté, Jakab József, Karászi Dániel, Kovács Tamás, Máté Ádám, Máté Ákos, Mosolygó Gergő, Papp Máté, Sipos Péter, Szegfű Tibor, Tamás Krisztián. Testnevelő-edző: Hadobás István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!