Sport

2015.04.14. 15:22

Már magának szedi a varratot

Kisvárda - Kardos Norbert könyököst kapott a szájára, majd rendőrautóba ülve jutott el a kisvárdai kórház ügyeletére.

Kisvárda - Kardos Norbert könyököst kapott a szájára, majd rendőrautóba ülve jutott el a kisvárdai kórház ügyeletére.

Azért az minden kisfiú álma, hogy egyszer beülhessen egy szirénázó rendőrautóba. Kardos Norbert már érett férfiú, de megadatott neki, hogy rendőrautóba szállhatott, igaz, az nem szirénázott, és nem biztos, hogy vérző, varrásra váró szájjal képzelte el mindezt. A Kisvárda Master Good futballcsapatának védőjét a szombati, Cigánd elleni bajnokin úgy lekönyökölték, hogy orvosi ellátásra szorult – nem először, azóta, hogy a nyáron tagja lett az NB III-as legénységnek.

– Tényleg nem ültem még rendőrautóban, és azért ez már nem egy Lada 2107-es volt, hanem egy jól felszerelt jármű volt, még azt is mondhatnám, különös élményben volt részem – mondta Kardos Norbert, amikor szembesítettük egy esetleges gyerekkori álmával. – Hogy mi történt? Lucas szabadrúgás után már átszállt a fejem felett a labda, amikor találkoztam a cigándi védő, Tempfli Imre könyökével. Ha ott a labda és párharc közben történik ilyesmi, egy szót sem szólok, hiszen az benne van a futballban, de azért így, hogy a közelben sem volt a játékszer érdekes, hogy miként történhetett meg az eset. És persze az is, hogy miként maradhatott megtorlatlanul. Amikor láttam, hogy vérzik a szám, a kispadhoz szaladtam, ahol Nagy István masszőr mondta, hogy ebből csere lesz. Hallani sem akartam róla, pont jött a szünet, gondoltam sikerül megoldani a problémát, de amikor az öltözőfolyosóra érve a tükörbe néztem, felül kellett bírálnom az álláspontomat. Az őszi Salgótarján elleni meccsen a fejemet kellett összevarrni miután összefejeltem az ellenfél egyik játékosával, akkor ki kellett hívni hozzám a mentőt, most a meccsen jelenlévő rendőrök ajánlották fel, hogy bevisznek a kórházba.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország április 15-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!