Sport

2015.05.12. 08:05

Egyetlen fára a bajnok elleni meccstől

Nyíregyháza - Szlovenszki Tibor közel volt a 16 közé jutáshoz, Hacker Dezső a világcsúcstartó ellen guríthatott a tekézők egyéni országos bajnokságán.

Nyíregyháza - Szlovenszki Tibor közel volt a 16 közé jutáshoz, Hacker Dezső a világcsúcstartó ellen guríthatott a tekézők egyéni országos bajnokságán.

Két nyíregyházi az országos bajnoki döntőben – íme az újabb bizonyíték, hogy az NYTK nem véletlenül tagja a legmagasabb osztály, a férfi szuperliga mezőnyének, ahol az ősszel harmadik idényét kezdheti. Az egri harminchatok közé bejutott Hacker Dezső (ez volt zsinórban a tizenegyedik fináléja), és hosszabb kihagyás után Szlovenszki Tibor is csatlakozott a honi elithez.

Ahol aztán megint remekelt a nyíregyházi csapat egyik legmegbízhatóbban teljesítő játékosa. Az alapverseny során „Szlovi” 587 fát ütött 120 dobásból, ezzel pedig a 16. helyen végzett, Hacker Dezső 561 fával a 29. helyen zárta a hagyományos bajnokságot.

A sprintversenyben Szlovenszki egyetlen fával kapott ki, és összetettben a 17. helyen végzett, Hacker pedig a világcsúcstartó Kiss Tamás ellen gurított.

A két nyíregyházit semmiféle szemrehányás nem érheti, ők ott voltak a legjobbak mezőnyében és több olyan sportolót is megelőztek, akik a válogatottal a közelgő világbajnokságra készülnek.

A bővebb cikket a Kelet-Magyarország 2015. május 13-i számában olvashatja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!