Sport

2015.05.11. 09:30

Leszúrt vadhoz hasonlítanak

Nyíregyháza - Sikos Petra sérülése alapjaiban változtatja meg a TF elleni harmadik meccs esélyeit.

Nyíregyháza - Sikos Petra sérülése alapjaiban változtatja meg a TF elleni harmadik meccs esélyeit.

Na még egyszer – utoljára. Harmadik összecsapás dönt az ötödik helyről a TF-Budapest ellen, az egyik fél két győzelméig kiírt párharcban, ami egyben a bajnoki idény utolsó bevetése lesz a Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata számára. Eleddig mindkét hölgykoszorú behúzta a hazai mérkőzését, így a nyírségieknek feladja a leckét, hogy kedden a fővárosban lesz jelenésük a zárófelvonáson.

Ugyanakkor, ha a legutóbbi, bujtosi csarnokban letudott meccsen tapasztalt formájuk kitart, lehet keresnivalójuk. Az ominózus partin például Andrejkovics Alexandra a szezon talán legjobb produkciójával rukkolt ki, és a többiek is szépen, egységesen elosztva termelték a pontokat. Márpedig hasonló teljesítmények idegenben is kikaparhatják maguknak a gesztenyét. Illetve... Történt valami, ami alapjaiban változtatja meg az esélyeket.

– Vasárnapi edzésen sérülést szenvedett Sikos Petra, akinek csúnyán bedagadt a bokája – indított felettébb rossz hírrel Kőhalmi Richárd, a Fatum-Nyíregyháza szakvezetője. – Így rá biztosan nem számíthatunk ezen a meccsen, ami természetesen nagy csapás számunkra, különösen, hogy Valdez után már a második kulcsemberünket veszítjük el a rájátszásban. Arról nem beszélve, hogy ismét olyan pillanatban történt mindez, amikor fontos találkozó következik. Lassan leszúrt vaddá kezd hasonlítani csapatunk... Ennek következtében teljes átszervezést kell végrehajtanunk, soha nem látott szerkezetben fogunk pályára lépni Pesten, ráadásul szinte semmi időnk nem volt az új felállás kipróbálására. Élesben fogjuk megnézni, mire jutunk ily módon. Hogy mit remélhetünk? Azt mindenképpen, hogy a társaság Petráért is küzdeni is fog. Na és lesz annyi hit benne, hogy megpróbálja a lehető legnagyobb mértékben megnehezíteni az ellenfél dolgát.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!