Sport

2015.05.19. 11:30

Szépkorúak csütörtöki versengése

Nyíregyháza - Közel négyszázan indulnak majd a hét versenyszámban.

Nyíregyháza - Közel négyszázan indulnak majd a hét versenyszámban.

Ami nem megy, nem kell erőltetni, ami viszont jól sül el, ott tovább kell ütni a vasat. Utóbbi kategóriába tartozik a szépkorúak nyíregyházi olimpiája, aminek a tavalyi, első rendezvény sikeres volt. Így aztán jöhet a folytatás, a második versengés, amit csütörtökön rendeznek a nyíregyházi Városi Stadionban.

- Nem szalmaláng volt a nyitórendezvény, szeretnénk hagyományossá tenni ezt, hiszen örömteli, hogy ilyen aktívak a szépkorúak. Nem csak a fiatalok, az idősebbek is egyre többen sportolnak heti rendszerességgel a kondiparkokban, az erődben és a stadionban. A nevezések alapján csütörtökön három híján négyszázan vesznek majd részt a hét sportágban - tájékoztatta a média képviselőit kedden délelőtt dr. Kovács Ferenc nyíregyházi polgármester.

- A stadion nyitott és jó érzés látni azt, hogy napról napra sokan jönnek sportolni. Külön kiemelendő, hogy egyre több család látogat ki, amíg a gyerek, vagy unoka edz, addig a szülő, vagy a nagyszülő, netán mindketten kocognak, fociznak, vagy a kondiparkot használják - erősítette meg az előbbi gondolatokat Kósa Árpád, a Nyíregyház Sportcentrum ügyvezetője.

Versenyszámok

55-65 év: Teke, kosárlabda büntetődobás, asztalitenisz, atlétika (100-400 méteres futás).

65 éven felüliek: Kislabda dobás, páros tenisz és játékos ügyességi sorverseny.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!