Sport

2015.06.26. 10:16

A régi szép idők emlékére...

Balkány - Balogh Józsefet a korábbi sikeredző, Mirgai László váltja a balkányi kispadon.

Balkány - Balogh Józsefet a korábbi sikeredző, Mirgai László váltja a balkányi kispadon.Ettől tényleg csak jobb jöhet. A Cellspan-Balkány gyászos tavaszt produkálva (ezen időszak során három pontot szerezve...) kizúgott a megyei első osztályból. A történtek után borítékolható volt, hogy a futballegylet háza táján forradalmi változások következnek.

Így aligha ér bárkit arculcsapásként, hogy a vezetőség edzőváltásról határozott: az elmúlt fél esztendőben irányító Balogh József szerepét Mirgai László veszi át. A balkányiaknak tehát kapóra jött, hogy az új tréner éppen távozott Tiszavasváriból – az egyeztetések eredményeként megállapodtak a közös folytatásról.

Ami azt illeti, Mirgai László csupa szép emléket őrizhet a gárdáról. Elvégre nem kell terepszemlét tartani, mivel korábban felettébb sikeres korszakot élt meg az egyesület kötelékében. A szakember vezényletével előbb a megye egyben, majd 2007-ben az NB III-ban nyert bajnokságot a Balkány. Noha természetesen azóta sok víz lefolyt a Tiszán, meglehet, a körülményeket ismerve immár a másodosztályban is megvalósul az ismételt nagy alakítás.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!