Sport

2015.06.03. 19:36

Beindult a keret összeállítása

Nyíregyháza - Törtei Tamásnak nem okozna problémát a harmadik vonalban focizni.

Nyíregyháza - Törtei Tamásnak nem okozna problémát a harmadik vonalban focizni.Maradjunk tényeknél! Augusztus elején az NB III-ban folytatja a Spartacus. Miként arról már korábban beszámoltunk, Mátyus János marad a vezetőedző, neki kell mihamarabb kialakítani egy keretet. A munka már szerdán elkezdődött.

– Nem nyalogatom a sebeket, bár az egésznek bizonyára lesz még folytatása, ám az nem a mi asztalunk, nekem, nekünk a jövőre kell összpontosítanunk – kezdte érdeklődésünkre a mester.

Már elkezdődött a telefonálás

– Telefonon már beszéltem néhány játékossal, hiszen az biztos, hogy sokan távoznak majd az élvonalbeli kerethez képest. Egyelőre még minden képlékeny, ám azon vagyunk, hogy mihamarabb összeálljon az a csapat, amellyel bajnokságot tudunk nyerni a harmadik vonalban.

A légiósok minden bizonnyal távozni fognak, a magyar játékosok közül pedig a keresettek, így például Pekár László vagy Rezes László sorsa sok mindentől függ. A focisták közül Törtei Tamáséknál hamarosan jön a baba, a játékos szavai szerint már berendezkedett Nyíregyházán. Amikor telefonon kerestük, éppen a méheihez tartott.

– Délelőtt már hívott Mátyus mester. Elmondta, hogy számít a játékosokra, de azt is megérti, ha valaki nem akar az NB III-ban játszani, és távozni akar. Én elmondtam, hogy számomra nem degradáló a harmadik vonal, húsz­évesen is ilyen osztályban játszottam, ráadásul egyértelműen a feljutás a cél. Más klubért nem tenném meg ezt. Abban maradtunk, hogy folytatjuk a megbeszélést, és amennyiben a klub és az én elképzeléseim találkoznak, akkor irány az NB III – így játékos.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!