Sport

2015.06.26. 18:28

Csírájában elfojtotta ellenfele minden reményét

Nyíregyháza - Nagyszabású MMA gálát rendeztek Kolozsváron, a monstre programban tizenöt mérkőzés szerepelt, közte a nyíregyházi Ruzsinszki István fellépésével, aki román ellenféllel szemben mutathatta meg magát.

Nyíregyháza - Nagyszabású MMA gálát rendeztek Kolozsváron, a monstre programban tizenöt mérkőzés szerepelt, közte a nyíregyházi Ruzsinszki István fellépésével, aki román ellenféllel szemben mutathatta meg magát. Nos, a huszonhét esztendős szupernehézsúlyú ketrecharcos nem vesztegette az időt: mindjárt az első menetben fojtással véget vetett az egyébiránt 3x5 perces időtartamra kiírt összecsapásnak – szó szerint padlóztatva vetélytársát. A Balogh Ferenc és Alexandru Lungu által felkészített és menedzselt szabolcsi gladiátorra a tervek szerint augusztusban újabb kihívás vár. Mégpedig Bukarestben, a román fővárosban ismét egy a hazai színeket képviselő riválissal találkozik.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!