Sport

2015.06.07. 11:26

Elvérzett a tartalékos Tigers, de elődöntős

Nyíregyháza - Még nem tudni, hogy ki ellen játszik elődöntőt a nyíregyházi csapat.

Nyíregyháza - Még nem tudni, hogy ki ellen játszik elődöntőt a nyíregyházi csapat.Most nem volt nyerő a huszonegy! Ennyi játékos bújt szombaton a Nyíregyháza Tigers szerelésébe a HFL bajnokság alapszakaszának zárófordulóján. A nyíregyházi amerikai focicsapat kerete több mint félszáz játékosból áll, a hazai találkozókon rendre negyven körül öltöznek be. Most a sérülések miatt csak ennyire futotta a tavalyi bajnok Budapest Cowbells ellen.

A Kolomposok meg is érezték, hogy igen sebezhetőek a Tigrisek és ennek megfelelően két gyors tédével indítottak. A második negyed elején ugyan Olek Schacknyevych révén sikerült egy pár yardos futással a gólvonalon túlra vinni a lasztit, de csak ennyi volt a termés. Sviatkó Gábor nem rúgott, hanem két pontos akciót szerettek volna a hazaiak, ám ez nem jött össze. A fővárosiak pedig villogtak, egymás után szerezték a passzolt és futott tédéket és hamar eldöntötték a mérkőzést. Ahogy teltek a percek, a nagy meleg úgy szívta ki a hazaiakból az erőt. Az elszántságot nem tudta, ám ez most kevésnek bizonyult, így a fővárosiak nyertek 65–6-ra.

A lelkes hazai közönség a vereség ellenére is megtapsolta kedvenceit és egy molinóval jelezték, hogy a Szparival vannak. Elkeseredésre semmi ok, ez benne van a pakliban, főként hogy a legfontosabbat, a négy közé jutást teljesítette a Tigers. Minden bizonnyal a negyedik helyen várják az elődöntőt, amelyen az alapszakasz győztese lesz az ellenfél. Ez még nincs meg, hogy a Cowbells és a Bratislava Moncarchs meccset elhalasztották, ezt a héten pótolják. Az dönt majd arról, hogy június 21-én kivel meccsel a döntőbe jutásért a Tigers.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!