Sport

2015.06.09. 08:25

Harag nélkül – új edzővel

Mándok - Borza László váltja a mándoki kispadról távozott Csoma Dezsőt.

Mándok - Borza László váltja a mándoki kispadról távozott Csoma Dezsőt.

A megyei első osztályú bajnokság utolsó fordulójának beharangozója előtt már meglebegtették, valami készül – Mándokon.

Olyannyira, hogy Csoma Dezső munkahelyi elfoglaltság miatt jelen sem lehetett a Tiszavasvári elleni zárómeccsen, sőt az edző kerekperec közölte: a búcsúja hivatalosnak tekinthető.

Nos, az összecsapást 5–1-re elbukó, a szezont a kilencedik helyen befejező együttessel kapcsolatban mindez tényként kezelendő. Mármint az, hogy a gárda kispadján két teljes szezont lehúzó Csoma Dezső távozik, a következő évadban pedig Borza László tölti be a tréneri tisztséget. Az új szakember abszolút képben van, hisz a tavaszi idény hajrájáig az „osztálytárs”, időközben viszont kiesett Dombrádot irányította.

– Harag nélkül köszöntünk el Csoma Dezsőtől, bármikor szívesen látjuk Mándokon, egyben további sok sikert kívánunk neki – fogalmazott Berecz Csaba szakosztályvezető. – Hozzáteszem, szerencse sem állt mellette, tavasszal ugyanis annyi sérülés sújtotta csapatot, amire talán még soha nem volt példa, ami az eredményes szereplés esélyét is megakadályozta. Ugyanakkor a vezetőség, a szponzori kör úgy ítélte meg, változásra van szükség, ez a játékoskeret is érinti, lesznek, akik távoznak, és persze igazolni is akarunk. Meg kell újítani a csapatot, ennek a munkának a levezénylése vár Borza Lászlóra. Természetesen bízunk benne, no meg az eredményes szereplésben.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!