Sport

2015.06.30. 08:38

Igazi aduász Balkányban

Balkány - Igor Bogdanovics tevékeny részese lehet az immár megyei másodosztályú csapat feltámadásában.

Balkány - Igor Bogdanovics tevékeny részese lehet az immár megyei másodosztályú csapat feltámadásában.

Noha a tragikus tavaszt produkáló Balkány „csont nélkül” zúgott ki a megyei első osztályból – olybá fest, az egylet háza táján nem dőltek kardjukba az illetékesek a történtek miatt. Persze, gonosz módon beszúrhatjuk, volt idejük felkészülni a búcsúra...

Mindenesetre a kesergés helyett talán a leghelyesebb megoldást választották az elöljárók, a munkába temetkeztek. A Balogh Józsefet váltó Mirgai László személyében új edzőt „igazoltak”, aki minden követ megmozgat, hogy a gárda ne sokat időzzön a második vonalban. Bár a friss szerzemények pontos listájának tálalása még nem aktuális, az igazi aduászt már sikerült megtalálni. Mégpedig Igor Bogdanovics elcsábításával.

A legutóbb az NB III-as Hajdúböszörményt erősítő, tekintélyes élvonalbeli múlttal büszkélkedő csatár – ki ne tudná – a Debrecen színeiben háromszoros magyar bajnoknak, kétszeres kupagyőztesnek vallhatja magát. Nem mellesleg megfordult Kispesten Győrben, a Szombathelyi Haladásban, no meg a Nyíregyházában is játszott tizenhárom meccset. A támadó szóban megegyezett a balkányiakkal a közös folytatásról, ami alighanem megbizseregteti a szurkolók szívét.

Eközben az egyesületi közgyűlés is témát szolgáltatott. Az eseményen Obsitos Norbertet megerősítették elnöki pozíciójában, míg a két elnökhelyettes Kerezsi Csaba és a posztján maradó Farkas László lesz. A jövőben Horváth László gazdasági vezetőként, Tamás István a felügyelő bizottság vezetőjeként segíti ténykedésüket, míg Néző István az ifjúsági szekcióért felel.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!