Sport

2015.06.19. 16:59

Tisztul a kép a Szparinál

Nyíregyháza - Megvannak a távozók, a maradók és lesznek új igazolások is.

Nyíregyháza - Megvannak a távozók, a maradók és lesznek új igazolások is.A még érvényes keret valamennyi tagjával tárgyaltak a Nyíregyháza Spartacus vezető, így letisztult a kép a folytatásra. Miként arról már korábban beszámoltunk, az NB III-ban is nyíregyházi színekben játszók: Ovszijenko Volodimir, Rezes László, Pákolicz Dávid, Törtei Tamás, Mohamadou Abdouraman és Rubus Tamás. Valószínüleg marad Szokol Zsolt, és az érvényes szerződéssel bíró Zoran Kostic és Igor Zofcák is itt kezdi a felkészülést. A Bozsik Akadémia fiataljai közül tizen készülnek majd együtt a csapattal a jövő héten, Mátyus János vezetőedző azt követően választja ki azt a három-négy fiatalt, akivel szerződést fog kötni a klub.

A távozók listája már hosszabb. Balogh János Debrecenben, Bosnjak Predrag Szombathelyen, Pekár László Felcsúton folytatja, valószínűleg utóbbi helyre igazol Fodor Ferenc is. Hrabina Alexnek lejár a szerződése, és azt nem hosszabbítja meg a klub. Távozik Koller Krisztián, Karacs Péter, Mihael Kovacevic, LImam Seydi, Dato Dartsimelia, Zurabi Arziani, Deniss Ivanovs és Juraj Halenár is.

Bajzát Péternek és Gengeliczki Gergőnek is szerződést ajánlottak a nyíregyháziak, ám a focisták nem fogadták el. A klub hét olyan játékossal tárgyal, akik ide érkezhetnek, ám a nevek a focisták kérésére csak akkor lesz publikus, ha sorsuk végleg eldől. Az első tréning jövő szerdán délelőtt lesz az örökösföldi pályán, a következő héten már Abaújszántón fog készülni a csapat.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!