Sport

2015.07.08. 14:42

Abaújszántón tréningezik a Szpari

Abaújszántó, Nyíregyháza - Szerdán délelőtt még tíz óra sem volt, de már a harmincas mutató fölé kúszott a hőmérő higanyszála. Az abaújszántói pályán javában tartott a megszokottnál korábban kezdődött Szpari-edzés.

Abaújszántó, Nyíregyháza - Szerdán délelőtt még tíz óra sem volt, de már a harmincas mutató fölé kúszott a hőmérő higanyszála. Az abaújszántói pályán javában tartott a megszokottnál korábban kezdődött Szpari-edzés.Mátyus János amolyan kíméletes tréninget vezényelt, hiszen késő délután meccs várt csapatára. Az edzés után pihenőre vonultak a játékosok, majd ebéd előtt jött egy kis beszélgetés, pingpongozás és csocsózás az árnyékban. A szakmai stáb tagjai a korrekt, figyelmes és szívélyes vendéglátó, idősb Soltész Zoltán lakásán tartottak egy kis szakmai diskurzust. Az étkezést követően pihenőre vonultak a focisták, gyűjtötték az erőt a Kisvárda Master Good ellen edzőmeccsre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!