Sport

2015.07.23. 15:18

Barczira már az UEFA is számít

Nyíregyháza - Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) aktuális közgyűlésén a végrehajtó bizottságba beválasztott MLSZ-vezetőt, dr. Csányi Sándort az ifjúsági és amatőr labdarúgásért felelős bizottság (Youth and Amateur Football Committee) elnökévé, illetve a válogatott tornákért felelős bizottság (National Team Competitions Committee) alelnökévé választották.

Nyíregyháza - Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) aktuális közgyűlésén a végrehajtó bizottságba beválasztott MLSZ-vezetőt, dr. Csányi Sándort az ifjúsági és amatőr labdarúgásért felelős bizottság (Youth and Amateur Football Committee) elnökévé, illetve a válogatott tornákért felelős bizottság (National Team Competitions Committee) alelnökévé választották. További nyolc bizottságba jelöltek magyar delegáltat, négyen megőrizték korábbi tagságukat, míg négy tisztségviselőt frissen választottak be az UEFA valamely testületébe.

Köztük Barczi Róbertet, aki a nyár eleje óta a magyar szövetség versenyigazgatójaként ténykedik. A korábban az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei igazgatójaként ténykedő szakember a jövőben a játékosátigazolási és ügynöki bizottság tagjaként is dolgozik az európai szervezet kötelekében.

– Óriási megtiszteltetés, hogy ilyen szinten is számítanak a munkámra – kommentálta a fejleményeket Barczi Róbert. – Pontosan még nem ismerem a rám váró feladatkört, mindez nyilván hamarosan személyes beszélgetés során tisztázódik, annál is inkább, mivel rendszeres összejöveteleket tart a bizottság, aligha fogunk unatkozni.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!