Sport

2015.07.13. 12:41

Kassán stabilabban játszott a Spartacus

Nyíregyháza - Kassai kiruccanással zárta az abaújszántói hetet a Nyíregyháza Spartacus focicsapata.

Nyíregyháza - Kassai kiruccanással zárta az abaújszántói hetet a Nyíregyháza Spartacus focicsapata. Szombaton délelőtt a szlovák második ligás Lokomotive Kossice vendégeként lépett pályára Mátyus János együttese. A nyíregyháziaknál Szokol Zsolt, Rezes László, Luis Ramos apróbb sérülés miatt hiányoztak, a fiatalok közül többen a kezdőbe kerültek. A gól nélküli edzőmeccsen a kisvárdaiak elleni fiaskóhoz képest sokkal stabilabban, szervezettebben, harcosabban játszottak a nyíregyháziak. Több helyzetet dolgoztak ki vendéglátóiknál (egy jogosnak tűnő tizenegyeset sem kaptak meg), a legnagyobbat az a Pölöskey Péter puskázta el, aki a hét elején aláírta a szerződését a Szparihoz.

– Az elmúlt héten a fizikai felkészítésen volt a hangsúly, ami természetesen meglátszott az edzőmérkőzések teljesítményén is. Minden találkozón nyerni akarunk, így a felkészüléseinken is, ám a legfontosabb az lesz, hogy az első bajnokin és persze a többin is nyerjünk. A szerdai produkcióhoz képest mindenben feljavultunk a kassai találkozón. Mindkét mérkőzés tanulságait levontuk és hétfőtől folytatjuk a munkát – summázott véleményt az előző hétről Mátyus János.

Vasárnap pihenhettek a focisták, hétfőn Abaújszántón folytatják. A tréningek mellett a héten is két edzőmeccs vár a Szparira. Szerdán az abaújszántói pályán Tiszaújváros lesz az ellenfél, majd szombaton Balmazújvárosban játszanak a nyíregyháziak.

KM-ML

Lokomotive Kosice–Nyíregyháza Spartacus 0–0

Spartacus: Ovszijenko – Rubus, Jagodics, Ötvös (Ács), Törtei – Kostic, Abdouraman, Zofcák – Vámos (Kapacina), Pölöskei, Pálinkás (Lengyel).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!