Sport

2015.07.30. 14:00

Mindig is itthon érezte magát a Szparinál

Nyíregyháza - Ismét lesz kanyarjegy a Spartacus-meccseire, elővételben is lehet belépőt venni, a klubházban azonban nem lesz jegyértékesítés.

Nyíregyháza - Ismét lesz kanyarjegy a Spartacus-meccseire, elővételben is lehet belépőt venni, a klubházban azonban nem lesz jegyértékesítés.

Szabadkozott, de amikor Mátyus János vezetőedző a kezébe adta a mikrofont azonnal kiderült, hogy nincs mit szégyellni a magyar nyelvtudásán. Megkockáztatjuk, hondurasi ember aligha beszéli olyan szépen a nyelvünket, mint Luis Ramos.

A Szpariban 2007-2009 között az NB I-ben szereplő középpályás 37 meccsen 2 gólt szerzett (mindkettőt a Honvédnak), majd lecsapott rá az akkor Bajnokok Ligája-főtáblás DVSC. Ramost régi ismerősként köszönthették a Nyíregyháza Spartacus szurkolói a vasárnap DVSC-DEAC elleni NB III-as rajt alkalmából szervezett szurkolói ankéton, és ha már edzőjétől megkapta a lehetőséget (azaz a mikrofont), élt is vele a 30 éves középpályás.

– Nagyon örülök, hogy itt lehetek, mindig is szerettem itt játszani, itthon érzem magam Nyíregyházán. Bízom benne, hogy bajnokok leszünk, és hajrá, Szpari! – mondta szinte tökéletes magyarsággal Luis Ramos, aki legutóbb a cseh Teplice csapatában szerepelt.

Ami pedig a jegyeket-bérleteket illeti, a klubházban ezentúl nem lesz értékesítés. Hétköznaponként az árusítási pontokon (Sky Travel Utazási Iroda, Pláza Lottozó és a Fazekas János téri Manna Lottózó) lehet megvenni a belépőket, illetve két ótával a meccs előtt a stadion pénztárai (kettő a nyugati, egy-egy a keleti és az északi oldalon) is kinyitnak. A bérletek 15 ezer (kedvezményes – diák, nyugdíjas, nő –: 7,5 ezer), a meccsre szóló belépők ezer (kedvezményes és kanyarjegy: 500) forintba kerülnek majd. Klubkártya innentől kezdve nem szükséges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!