Sport

2015.07.22. 09:35

Nem eszik forrón a kását

Vasmegyer - Lesz csapat, lesz futball Vasmegyeren, amely a megyei háromban kezd új életet.

Vasmegyer - Lesz csapat, lesz futball Vasmegyeren, amely a megyei háromban kezd új életet.Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Az örök érvényű mondás ezúttal is fényesen beigazolódott. Noha néhány napja még temettük a vasmegyeri futballt, no meg a csapatot – a jelek szerint mégsem eszik olyan forró a kását. Mert bár tény és való, akár a megyei másodosztályban is „visszamaradhatott” volna az előző szezont egyébként kiesőhelyen záró együttes, momentán az is nagy szó, hogy nem tűnik el végképp a süllyesztőben.

Főleg ahhoz képest, hogy július elején még úgy festett, egy időre elfelejthetik a meccseket a megyeri szurkolók. Az elmúlt napokban aztán felgyorsultak az események, aminek eredményeként megmenekült az együttes, amely a harmadosztályban kezd új életet. Mégpedig Csorba Csaba irányításával, aki vállalta az edzői poszt betöltését.

– Beneveztünk – erősítette meg az információt Resán Attila, a vasmegyeri egyesület elnöke.

– Befizettük a szükséges összeget, és kialakítjuk azt a megye hármas csapatot, amely alkalmas lesz arra, hogy szórakoztassa a kitartó közönséget.

- KM-KT -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!