Sport

2015.07.14. 12:12

Rutinosok köszöntek el, hatan érkeztek Nagyecsedre

Nagyecsed - Rutinos játékosok köszöntek el, hat új ember bukkant fel a csaknem teljesnek tekinthető keretben.

Nagyecsed - Rutinos játékosok köszöntek el, hat új ember bukkant fel a csaknem teljesnek tekinthető keretben.

Elszivárogtak a tapasztalt, sokat próbált harcosok. No nem mindegyik. Mert például a gólzsák Ádámszki Róbert újabb, immáron „ezredik” bajnoki évadjának rugaszkodik neki. A csatár ráadásul kettős szerepkört „visz” – az edzői tisztséget továbbra is betöltő Opre Mihállyal egyetemben irányítja az együttest. A hosszú pályafutása közben vele sokáig vállvetve küzdő Balogh Gyula viszont váltott, a védő a rivális Ibrányhoz kötötte szekerét. A másik, ugyancsak sikerektől is hangos karriert magának tudható társ, Balogh József is elszedődött – a hírek szerint Nyírmeggyes lehet a következő állomás... Szabó Attila kapusedzőként dolgozik tovább a Nyíregyháza Spartacus kötelékében, mivel egyéb elfoglaltságai is akadnak, rá sem számíthat az Ecsed. Bogár Márk és Fehér Ádám szintén elhagyta az öltözőt, mindketten a hajdúsági Báránd színeiben feszülnek meg a jövőben. Az pedig egy ideje tudott, hogy a csatár Török István feljebb lépett, az NB III-as Nyírbátor húzhat hasznot remélt jó teljesítményből.

Persze, a szatmáriak iparkodtak feltölteni a kissé hézagossá vált létszámot. A Tiszavasvári egyaránt rutint képviselő párosa, Czifrák Roland és Dobos Zoltán mellett ketten érkeznek a Monostorpályitól. A szomszédos megye első osztályában érintett egyesület Gyöngy Tamás, illetve Ladányi Dávid hiányát sirathatja – az ecsediek nyilván egészen másként élik meg a történetet. Az előző időszakban a Mérk-Vállajban feltűnt, majd Budapestre kerülő Zámbó Tibor is a megye egybe visszatérő csapatban folytatja. Neki, miként a tyukodi Somlyai Gábornak a támadórészlegben szoríthat helyet a stáb.

Emgyen csaknem teljesnek tekinthető a nyári játékosmozgás. Helyesebben egy szatmárnémeti csatár még a helenleg „futó” tesztelés közben meggyőzheti a vezetőket arról, hogy nélküle elképzelhetetlen a Nagyecsed...

- KM-KT -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!