Sport

2015.08.14. 09:53

Tudjuk fokozni: az országban sincs párjuk

Nyíregyháza - Az F12-es fiúcsapat teniszben negyed évszázad után hozott korosztályos bajnoki címet Nyíregyházára.

Nyíregyháza - Az F12-es fiúcsapat teniszben negyed évszázad után hozott korosztályos bajnoki címet Nyíregyházára.

Nem volt párjuk a vidéken – írtuk a nyíregyházi Tenisz Park SE F12-es csapatáról, miután júniusban megnyerték a balatonboglári vidékbajnokságot. Tudjuk fokozni, hiszen a jelek szerint egész hazánkban nincs párja a fiútriónak, miután Szegeden az országos korosztályos bajnokságban is az élen végzett a Drágár Péter, Oldal Rajmond, Páll Noel csapat.

A páros versenyek során sem maradtak érem nélkül a nyíregyháziak a 12 évesek között, hiszen Páll Noel az Ábris 2010 TSE játékosával, Deli Merse Milánnal a második helyen végzett.

Nem elhanyagolható, hogy további két érmet is szereztek a megyebeli teniszezők a szegedi viadalon. Az F14-es nyíregyházi csapat Becser Dominik, Páll Marcell, Toma Henrik összetételben harmadik lett. A 12 éves lányok között szereplő fehérgyarmati Baranyai Dóra Eszter harmadik helyezést szerzett párosban, partnere éppúgy a sarkadi Juhász Dorisz volt, mint akivel a vidékbajnokságon a második helyen zárt.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország augusztus 15-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!