Sport

2015.09.11. 09:37

A türelem türelmetlenséget teremhet Nyírbátornál

Nyírbátor - Semmit nem kell siettetnie a nyírbátori csapatnak Cegléden, számukra a döntetlen is megfelelő.

Nyírbátor - Semmit nem kell siettetnie a nyírbátori csapatnak Cegléden, számukra a döntetlen is megfelelő.

Megmaradt-e a nyírbátori labdarúgókban az az elszántság, amelyről a Tiszaújváros elleni hazai mérkőzést (1–1) követően beszélt az NB III-as futballcsapat edzője, Tóth Tibor, amikor már a szombati, ceglédi összecsapás került szóba?

– Megmaradt, és éppen azt várom, hogy a pályán is elszántak legyünk, ne ijedjünk meg, idegenben is legyen önbizalmunk egy-egy cselhez, bátor megoldáshoz – adta meg a sikeres szereplés receptjét a bátoriak beugró edzője. – Türelmesnek kell maradnunk, számunkra Cegléden jó eredmény a döntetlen, ezért nem nekünk kell siettetnünk a játékot. Ha pedig nem úgy alakul a meccs, ahogy azt a hazaiak szeretnék, ők elveszthetik a türelmüket, ahogy az Nyíregyházán is megtörtént velük. Továbbra is tartom, ebben a bajnokságban, senki nem mehet senki ellen biztosra, hogy ezt bebizonyítsuk, ahhoz el kell kerülni a hibákat és azt, hogy már korán hátrányba kerüljünk.​

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!