Sport

2015.09.14. 14:20

Foci – a békét hirdetve

Ezúttal Gyulaházán rendezik a jogász és egyházi válogatott meccsét.

Ezúttal Gyulaházán rendezik a jogász és egyházi válogatott meccsét.

Ötödik alkalommal rendezik meg a Magyar Görög Katolikus Pap Labdarúgó Válogatott–Magyar Jogász Egylet Paragrafus Kupa válogatott közötti futballmecset – ezúttal szeptember 18-án, pénteken (kezdés: 15 óra), Gyulaházán. A szabolcsi település először ad otthont a békét, barátságot hirdető eseménynek, aminek apropóján sajtótájékoztatón számoltak be a részletekről.

Dr. Nyakó Zsuzsanna, Bardi Béla a házigazda szerepét betöltő polgármester, Kazsuk Attila, a NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság igazgatója, Tassy Tamás főszervező társaságában Krizán Sándor, az MLSZ szabolcsi Igazgatója egyaránt részvételre buzdított. Olyannyira, hogy utóbbi – játékosmúltja alapján mindenképp erősítésként – pályára lép az egyházi együttesbe. Sőt, egy-egy labdát is ajándékoz a küzdőfeleknek, amit neves labdarúgók, köztük Lisztes Krisztián szignált kézjegyével.

A 3x30 perces találkozót a szabolcsi játékvezetői kar jeles képviselői, Karakó Ferenc (aki a szombati Újpest–FTC rangadó alapvonali játékvezetőként működött...), Benkő Róbert, Szilágyi Norbert és Takács János dirigálják. A hírek szerint kiegészítő programként rendőrségi bemutató is színesíti a programot.

A mérkőzést követően, 17.45-kor érseki vecsernyét tartanak a gyulaházi templomban.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!